Fysiotherapie nodig in 2017?

Fysiotherapie nodig in 2017?
Denkt u volgend jaar fysiotherapeutische zorg nodig te hebben? Dan loont het om u goed te laten informeren over de verschillende zorgpolissen. Voor fysiotherapeutische zorg is, meestal, een aanvullende verzekering nodig. Ieder jaar selecteren wij de, volgens het KNGF, beste (aanvullende) polissen voor fysiotherapeutische zorg. Dit jaar zijn dat er vier: IZZ, DSW, InTwente en Stad Holland Zorgpolis.

Van alle mensen die kiezen voor een aanvullende verzekering, doet meer dan 55% dat vanwege fysiotherapie. Dat fysiotherapie toegevoegde waarde heeft bij een heel scala aan klachten, blessures, slijtage van gewrichten en chronisch aandoeningen, dat is inmiddels bekend.

Maar de meeste kosten voor fysiotherapie worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Voor de meeste behandelingen moet u zich aanvullend verzekeren. Maar er is zó veel aanbod, waarop moet je letten bij het afsluiten van een geschikte (aanvullende) polis?

Bekijk het advies en tips op www.defysiotherapeut.com. Daar vindt u veel informatie over fysiotherapie en verzekeren. Ook leest u daar waarom wij enkele specifieke zorgpolissen van IZZ, DSW, InTwente en Stad Holland dit jaar aanbevelen. Het belangrijkste advies dat wij mensen willen geven; laat u goed informeren en doe ook zelf de polisvergelijking op www.zorgverzekeringwijzer.nl.

kngf