Nieuw! Diëtistenpraktijk Balanza

Afgelopen zomer heeft Balanza het voedingsadviesbureau van diëtiste Gerrie Alma in Noardburgum en Hardegarijp overgenomen. Wij als diëtisten van Balanza zijn er voor iedereen die een gezonde leefstijl wil of zijn voedingspatroon meer in balans wil krijgen.  Balanza is Spaans en staat voor “in balans zijn”. We helpen je graag bij het vinden van die balans in voeding en leefstijl. Geen strenge diëten, maar op normale en praktische wijze een gezonde en klachtenvrije leefstijl ontwikkelen die je
op de lange termijn kan volhouden.
Het is onze missie om iedereen die vragen over voeding heeft, te voorzien van de juiste informatie. Ieder mens is uniek. Dit geldt ook voor je voedingspatroon; wat de één nodig heeft, kan voor de ander averechts werken. Door onze persoonlijke begeleiding vind je jouw balans!
Begeleiding van een diëtist? Vaak wordt dan gedacht aan coaching bij het afvallen, maar dat is niet het enige waar we bij kunnen helpen. Je kunt ook bij ons terecht wanneer je een te hoge bloeddruk of te hoog cholesterolgehalte hebt, wanneer je diabetes of maag-darm klachten hebt. Ben je een sporter? Of wil je juist aankomen in plaats van afvallen? Wij staan voor je klaar!
“Mijn passie is kinderen begeleiden bij gezond opgroeien én volwassenen helpen gezond ouder te
worden. Zodat iedereen plezier kan maken in het leven!”

Anita Helfrich
Diëtist in Hardegarijp en Noardburgum
E-mail anita@dietistbalanza.nl
Telefoon 06- 36015131
Website www.dietistbalanza.nl