Nieuwe stagiaire even voorstellen

Vanaf maart 2019 loopt er in onze praktijk gedurende een periode van 10 weken een stagiaire mee. De stagiaire zit in het laatste jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Mocht u bezwaar hebben dat ze aanwezig is bij uw behandeling of training, geeft dit dan door aan uw therapeut.

Even voorstellen:

Ik ben Rebecca, 20 jaar en 4 e -jaars fysiotherapie studente aan de Hanzehoge school in Groningen. De stad waar ik ben opgegroeid. Op dit moment loop ik stage tot en met april bij Staal fysiotherapie en training. De opleiding tot fysiotherapeut ben ik begonnen omdat ik bewegen en sporten zelf erg leuk en belangrijk vind om te doen, maar daarnaast ook veel interesse heb in hoe het menselijke lichaam werkt en beweegt. Om met kennis en interesse op dit gebied andere te kunnen helpen sprak mij daarom erg aan. Aan het einde van dit jaar zal ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afronden om daarna aan het werk gaan.