Gefeliciteerd Lysbet

Lysbet Algra werkt sinds 2013 bij Staal Fysiotherapie & Training. Ze doet dit met veel plezier en heeft daarom 3 jaar geleden besloten om de master opleiding Fysiotherapie in de Geriatrie Amersfoort te doen.

In augustus 2019 heeft ze haar master diploma succesvol afgerond!We zijn erg trots op Lysbeth en feliciteren haar hier dan ook van harte mee.

Door het behalen van de master “Fysiotherapie in de Geriatrie” hebben we een nieuwe specialisatie in huis.

De Geriatrie fysiotherapeut helpt mensen die door veroudering problemen krijgen met bijv. lopen, traplopen, opstaan uit stoel, val problematiek of val angst. Ook is zij er voor mensen die complexere pathologieën hebben zoals: gebroken heup, MS, Parkinson, CVA of verminderd cognitief functioneren.

Geriatrie fysiotherapie bestaat voornamelijk uit oefentherapie in de oefenzaal of bij u thuis, gericht op het herwinnen van en omgaan met verlies van mobiliteit en zelfstandigheid. Het bevorderen van de mobiliteit en zelfstandigheid kan eraan bijdragen dat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Daarnaast heeft de Geriatrie fysiotherapeut korte lijnen met de huisarts en thuiszorg/buurtzorg, zodat wij samen een zo goed mogelijke behandeling aan u kunnen geven waarbij uw gezondheid voorop staat. Wilt u een afspraak maken met Lysbet, dan kunt u contact opnemen met de praktijk via de telefoon of via de mail. Graag tot ziens in de praktijk.

Lysbet is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Wilt u een afspraak maken met Lysbet, dan kunt u contact opnemen met de praktijk via de telefoon of via de mail. Graag tot ziens in de praktijk.