Videoconsulten en telefonische consulten

Beste bezoekers van Staal Fysiotherapie,
Het kabinet heeft maandagavond 23 maart bekend gemaakt dat (onder andere) fysiotherapiepraktijken in ieder geval tot en met 6 april moeten sluiten in verband met het Coronavirus. Behandelingen zullen daarom alleen nog plaatsvinden via videoconsulten en/of telefonische consulten.
De Praktijk heeft afgelopen week dit beleid al ingezet omdat wij willen zorgdragen voor onze omgeving en geen onnodige gezondheidsrisico’s willen nemen voor onze patiënten en onze medewerkers.

Het is ontzettend fijn om te ervaren dat mensen hier begripvol op reageerden en dat onze keuze door vrijwel iedereen werd gewaardeerd en geaccepteerd. Naar nu blijkt, is dit de goede insteek geweest. 
De afgelopen week hebben wij al veel ervaring opgedaan met video bellen, online oefenprogramma’s en telefonische consulten. Zowel de patiënten als onze medewerkers zijn heel tevreden over de eerste telefonische en online consulten. Voor veel klachten is ehealth, online fysiotherapie geschikt. Zo kunnen wij ook op afstand veel betekenen bij de meeste lichamelijke en psychosomatische klachten. En daarmee kunnen we ook huisartsen en ander zorgpersoneel ontlasten in deze voor hen zeer hectische periode.

Heeft u in de periode tot 6 april een afspraak staan, dan wordt de afspraak in overleg met u omgezet naar een videoconsult of telefonisch consult. Indien dit niet mogelijk of wenselijk is, dan wordt de afspraak verplaatst naar een datum na 6 april. Wij nemen contact met u op, maar u kunt uiteraard ook contact met ons opnemen.

Ook voor nieuwe afspraken kunt u contact met ons opnemen.
Wij staan ook in deze tijd voor u klaar. Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe!
Met vriendelijke groet namens het hele team Staal Fysiotherapie