Jorn Wiekens Onze Nieuwe Stagiaire Fysiotherapie

Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Jorn Wiekens, ik ben 23 jaar oud en zit in mijn vierde jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Vanaf 24 april krijg ik de kans om 10 weken stage te lopen bij Staal Fysiotherapie & training en ik kan niet wachten!

Wat kan ik nog meer over mezelf vertellen? Ik ben een sportieve en vrolijke jongen die graag in contact is met mensen. Sinds het begin van mijn studie woon ik op kamers in Groningen en werk ik in de bediening bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk. In het verleden heb ik jarenlang gevoetbald, maar tegenwoordig houd ik me vooral bezig met hardlopen en tricking. Daarnaast vind ik het heerlijk om te lezen en te tekenen, en af en toe ga ik gezellig een drankje doen met vrienden in de stad.

Ik kijk er echt naar uit om samen met het team en de patiënten aan de slag te gaan en mijn vaardigheden als therapeut in opleiding verder te ontwikkelen. Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten in de praktijk!

Tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Jorn