Ontdek Dry Needling: Effectieve Spierbehandeling bij Staal Fysiotherapie

Dry Needling is een effectieve techniek waarbij spieren worden aangeprikt om snel en langdurig te ontspannen.

Het verschil met acupunctuur: Dry Needling gebruikt een droge naald zonder vloeistofinjectie. Het richt zich specifiek op triggerpoints, verkrampte plekjes in spieren die lokale en soms uitstralende pijn veroorzaken.

Triggerpoints kunnen leiden tot lokale drukpijn, bewegingsbeperkingen, verminderde spierkracht en zelfs hoofdpijn. Onze fysiotherapeuten analyseren uw klachten, lokaliseren triggerpoints en deactiveren deze door gericht aan te prikken.

Dry Needling is onderdeel van reguliere fysiotherapie. Kosten worden doorgaans vergoed door aanvullende zorgverzekeringen.

Maak een afspraak bij Nico voor een Dry Needling behandeling en ervaar verlichting van uw klachten.