Core stability ervaring

Wil je graag een sterke rug (core stability) dan is het misschien wel slim om het programma “Core Stability” te volgen.

We bieden deze training voor mensen die met succes de rugtriatlon hebben doorlopen en voor mensen die als wens hebben in een korte tijd zijn of haar rug weer sterk te krijgen.

Lees hieronder ervaringen van mensen die het programma al doorlopen hebben.

 

Core stability ervaring – vrouw, 51 jaar

Ik heb mij aangemeld voor de core stability training omdat ik graag wil werken aan een betere houding. De oefeningen waren pittig, uitdagend en afwisselend. Vooral de buikspieroefeningen waren voor mij soms afzien. Wat mij opviel was dat ik toch niet zo verslapt was als ik dacht. Toch voel ik mij beter, krachtiger en sterker. Mijn houding is verbeterd maar nog niet optimaal. De trainingen waren leuk, uitdagend, pittig, afwisselend en gezellig.

 

 

Core stability ervaring – man, 56 jaar

Mijn doel met de core stability training is dat ik vanuit mijn schaatsachtergrond een versterking van de romp krijg waardoor ik beter mijn krachten kan overbrengen. Met afwisselende oefeningen zoals coördinatie met de speedfootladder, oefeningen met elastiek, oefeningen op een bal of een Bosu bal werd een behoorlijke intensiteit gehaald, maar niet tè zwaar. Ik voel dat de romp sterker wordt door de oefeningen. Merkbaar bij het starten bij het schaatsen, leeghalen van de vaatwasmachine en de winterbanden inclusief velg van en naar de zolder van de garage brengen.

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over de core stability training:

https://www.staalfysiotherapie.nl/training/core-stability