Corona laatste nieuws

18-01-2022

16-01-2022

20-12-2021

19-12-2021

29-11-2021

Vanaf maandag 29 november 2021 is de fitness i.v.m. de nieuwe coronaregels vanaf 17.00 uur gesloten.

Mocht u een vervangende afspraak willen maken om te sporten overdag, dan kunt u ons bellen op 0511-472316.

Er zijn helaas maar een aantal plekken beschikbaar.

Een QR-code of een zelftest blijft nog steeds verplicht.

17-11-2021

26-06-2021

Nieuwe versoepelingen in de Corona maatregelen.

17-5-2021

Corona rooster vrijetraining.

14-12-2020

6-11-2020

Update corona maatregelen:

Wij als praktijk houden de richtlijnen van het RIVM aan. Op dit moment doen wij er alles aan om iedereen een mogelijkheid te bieden om te komen sporten. Daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de voor geschreven regels houd.

Door de aangescherpte regels moeten wij de groepslessen voor de komende 2 weken op een individuele manier doorzetten, de tijden blijven hetzelfde er zal alleen niet in groepsverband training worden gegeven. Individuele trainingen (vrije fitness) blijven door gaan.

Regels die bij ons gelden in de fitness ruimte:

  • Handen desinfecteren bij binnenkomst.
  • Invullen aanmeldingsformulier m.b.t corona
  • Op doordeweekse dagen geld een maximaal van 10 personen in de zaal. (incl. trainer)
  • Op zaterdag geldt een maximaal van 5 personen.
  • Elk apparaat dient schoongemaakt te worden na gebruik.

De schoonmaakmiddelen zijn aanwezig in de zaal. De Corona oefenzaal regels zijn zichtbaar bij binnenkomst in de praktijk. Momenteel is het niet mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers.

Om iedereen een mogelijkheid te bieden om te kunnen sporten is er een rooster gemaakt.
Het rooster voor de vrije training blijft voor als nog hetzelfde en reserveringen blijft voor als nog noodzakelijk.

Voor vrije training is het nodig om een afspraak in te plannen.

Aanmelden kan via:
Telefoon: 0511-472316
Whatsapp: 0511-472316 (naam, telefoonnummer en tijdstip doorgeven)
E-mail: info@staalfysiotherapie.nl (naam, telefoonnummer en tijdstip doorgeven)

6-10-2020

Wanneer u een afspraak heeft met een fysiotherapeut verzoeken wij u vriendelijk bij het betreden van de praktijk om een mondkapje te gebruiken.
Sporten in de oefenzaal is lastig met een mondkapje, alleen de fysiotherapeuten en instructeurs maken in deze ruimte gebruik van een mondkapje.

24-8-2020

Nieuwe openingstijden vrije training.

30-6-2020

Vanaf 1 juli start onze vrije trainingen weer. Zie link voor meer info.

14-5-2020

Op dit moment zijn we weer geopend voor de reguliere patiëntenzorg. Na overleg met de overheid en beroepsgroep is er een beleid gevormd waarmee wij als fysiotherapiepraktijk veilig kunnen werken.

Fysiotherapeutische oefentherapie kunnen wij nu ook veilig aanbieden. De vrij-training/ fitness is op dit moment nog gesloten.

Om een afspraak te maken kunt u ons bellen, mailen of een Whatsapp sturen.

Informatie om veilig en voorbereid naar de fysiotherapeut te gaan kunt u zien via deze link.


5-5-2020

We schalen onze noodzakelijke fysiotherapeutische zorg op. Heeft u vragen over de fysiotherapeutische zorg? U kunt ons altijd bellen, mailen of een Whatsapp sturen. Dat kunnen we samen met u bepalen hoe de zorg voor u in te vullen.

Informatie om veilig en voorbereid naar de fysiotherapeut te gaan kunt u zien via deze link.


1-5-2020

Fysiotherapeuten breiden medisch noodzakelijke zorg uit binnen anderhalvemetereconomie 

Vandaag (1-5-2020) kwam van het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) het bericht dat we de fysiotherapeutische zorg weer veilig op mogen schalen. Vanaf 4 mei zijn
alle patiënten die medische noodzakelijk zorg behoeven weer welkom in onze praktijk, met uitzondering van patiënten die Corona-verschijnselen hebben.
Wij werken volgens een protocol, goedgekeurd door RIVM en VWS. Het uitgebreide protocol krijgt u toegestuurd via de mail wanneer u met ons een afspraak maakt. Zo kunt u zich voor het eerste bezoek op de hoogte stellen van de richtlijnen, voor zowel patiënt al therapeut.
Als u ons belt, zullen we een aantal gerichte vragen aan u stellen. Op deze manier kunnen wij vaststellen of wij u op een veilige manier in onze praktijk kunnen behandelen.
We zijn blij dat we van het ministerie en het RIVM groen licht hebben gekregen om u weer de zorg te leveren die u van ons gewend bent.

Dit is een gezamenlijk bericht van alle 35, bij de Friese Coöperatie voor Fysiotherapie aangesloten, praktijken in Fryslân.

24-03-2020

Gisteravond heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd wat betreft de fysiotherapeutische zorg. Het welzijn van onze medewerkers en onze cliënten gaat voor alles en daarom hebben wij ons beleid vanaf vandaag aangescherpt. Dat houdt het volgende in:

Heeft u een afspraak staan?

Dan hoeft u niets te doen. U wordt zo snel mogelijk gebeld. 

De fysiotherapeut beoordeelt vanaf nu telefonische en/of online de fysiotherapeutische hulpvraag. Hierin wordt bepaald of er wel(A) of niet(B) uitstel van een behandeling mogelijk is. 

A: Is uitstel van de behandeling wel mogelijk? Dan helpen wij u heel graag via een online consult. Hierin kunnen wij u adviseren wij en kunnen we oefenschema’s op maat maken. 

B: Wanneer uitstel van de behandeling niet mogelijk is, zullen wij dit bespreken met uw huisarts. De huisarts gaat bepalen hoe de behandeling er uit gaat komen te zien.

Toegang tot onze praktijk is uitsluitend op afspraak mogelijk. 

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 8:00 – 12:00 uur op het telefoonnummer 

0511 – 47 23 16 of via info@staalfysiotherapie.nl 

U kunt ook een whatsapp bericht sturen naar 06 83 90 21 52

Pas goed op uzelf en elkaar!

Team Staal Fysiotherapie 


18-03-2020

Staal Fysiotherapie is OPEN voor noodzakelijke fysiotherapeutische zorg!

Het hoeft geen betoog dat de verspreiding van het coronavirus grote consequenties heeft voor ons allemaal. Daarom was er maandag 16 maart overleg op het Ministerie van VWS waar alle beroepsverenigingen en koepelorganisaties uit de zorg aanwezig waren. Uit dit overleg blijkt dat de Nederlandse zorg , ter ontlasting van huisarts en ziekenhuiszorg, het wenselijk acht dat de noodzakelijke fysiotherapeutische zorg bereikbaar blijft.

Uw gezondheid is belangrijk voor ons! We zien het dan ook als onze plicht om voor die patiënten die fysiotherapeutische zorg nodig hebben, beschikbaar te zijn. Voor wat betreft de NIET noodzakelijke fysiotherapeutische zorg, fitness en sport, zijn wij conform het advies van het RIVM gesloten.

Wellicht komt er de komende dagen een aanscherping op wat de overheid beschouwt als ‘noodzakelijk’, daarvan worden we door onze beroepsverenigingen op de hoogte gehouden.

Bij koorts of hoesten belt u uw afspraak af! Afhankelijk van uw klacht kunnen wij u van dienst zijn middels telefonisch en/of video consult. Zorg dat u in goede conditie komt of blijft zodat u voldoende weerstand heeft. Huiswerkoefeningen kunnen hierbij behulpzaam zijn. Vraag hier naar bij uw fysiotherapeut!

Heeft u vragen of twijfels bel gerust!

Mvg team Staal Fysiotherapie

KNGF: