Kaj Staal

Kaj Staal

Mijn naam is Kaj Staal. Vanaf september 2007 ben ik werkzaam als fysiotherapeut  en sinds 1 januari 2013 ben ik de trotse eigenaar van Staal Fysiotherapie.

Na in 1998 de Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond te hebben ben ik 9 jaar werkzaam geweest in een fitnesscentrum in Groningen. In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein.

Als therapeut probeer ik tijdens de behandeling een  sfeer te creëren waarin de patiënt zich op zijn gemak voelt. Aandacht voor de persoon achter de klacht vind ik erg belangrijk.

Door nascholing/bijscholing blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. Ik heb me gespecialiseerd in Claudicatio Intermittens (etalagebenen) en problematiek van de schouder.

Samen met mijn vriendin Gerdi en mijn 2 dochters woon ik in Zuidhorn.

In mijn vrije tijd ben ik hockeytrainer en -coach van de teams van mijn dochters. Daarnaast zit ik in de jeugdcommissie van hockeyclub MHC Westerkwartier. Hobby’s zijn vissen en klussen.

Als praktijkeigenaar ben ik erg trots op ons personeel dat altijd voor de patiënt klaarstaat en bereid is elkaar te helpen.

Samen met hen heet ik u van harte welkom in onze praktijk aan de Horst 11 in Hurdegaryp.