Mirko van Ligtenberg

Mirko van Ligtenberg

Ik ben Mirko van Ligtenberg en ik ben 21 jaar oud. Op mijn 17 ben ik bij Staal Fysio & Training komen werken in de Fitnesszaal als Fitness begeleider. Ondertussen heb ik mijn niveau 3 CIOS diploma binnen en werk ik Bijna Fulltime in de fitness en ga ik naar school om mijn niveau 4 diploma te halen.
Daarnaast doe ik zelf aan wedstrijdzwemmen en ben ik zelf in de fitness te vinden om te trainen.

Aan het eind van 2018 ben ik een klein bedrijfje begonnen in de handel van bouwmateriaal Waarvan het grootste deel naar Noorwegen toe gaat hier ben ik mijn zondagen mooi zoet mee. Ook heb ik 5 jaar
training geven bij de wemvereniging Wetterwille in Burgum en ik ben een tijdje Raft en Kajak Instructeur geweest in Slovenië, waar ik ook andere buitensport activiteiten begeleide.