Nico Bonnema

Hallo, mijn naam is Nico Bonnema en ben sinds 16-09-2019 in dienst bij Staal Fysiotherapie en training. Ik ben afkomstig uit Nijland een klein dorpje tussen Sneek en Bolsward.

Afgelopen jaar heb ik mijn studie af kunnen ronden aan de Hanzehogeschool te Groningen en heb ik bij Staal Fysiotherapie en training, waar ik voorheen heb stage gelopen, de kans gekregen om mij te ontwikkelen als fysiotherapeut.Ik ben een actief en optimistisch persoon en hoop dit uit te stralen naar de patiënt. Ik vind het belangrijk om voor de patiënt een veilige omgeving te creëren en te waarborgen en daarnaast vind ik het belangrijk dat we samen het behandelplan en het beleid bedenken en uitvoeren. U staat daarin dus centraal en bepaalt in overleg de doelen die we willen behalen.

Buiten mijn werktijden ben ik graag actief bezig en voetbal ik bij de plaatselijke voetbalvereniging op tweede klasse niveau zaterdag. Op de dagen dat ik niet voetbal ga ik graag naar de sportschool voor krachttraining.

Ik sta voor u klaar op maandag, woensdag en donderdag.Maandag en donderdag van 8.00-18.00 uur en woensdag van 12.00-21.00 uur.Graag tot ziens in de praktijk.