Rowan de Jong

Mijn naam is Rowan de Jong, ik ben geboren in 1998 en ik kom uit Nij Beets. In november 2021 heb ik mijn afstudeerstage bij Staal Fysiotherapie & Training succesvol afgerond en het diploma van de opleiding Fysiotherapie behaald. Sinds december 2021 ben ik hier aan het werk als fysiotherapeut. Op dit moment woon ik al vijf jaar in Groningen. In mijn vrije tijd ga ik graag de stad in, ook vind ik het leuk om te koken en te sporten. Ik doe aan jumping fitness, hardlopen, mountainbiken en snowboarden tijdens wintersport.

Ik zit aangesloten bij het Chronisch Zorgnet. Dat is het landelijk netwerk van zorgverleners, gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen. Mijn specialisaties zijn perifeer arterieel vaatlijden (claudicatio intermittens/etalagebenen) en post-covid (langdurige klachten na corona). Door middel van scholing houd ik mijn kennis en vaardigheden op peil en ontwikkel ik me verder als therapeut. Ook blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.

Voor mij als therapeut staan de kernwaarden ‘betrouwbaarheid’, ‘respect’ en ‘integriteit’ centraal in de behandeling. Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en gehoord voelt en ik heb ook oog voor de persoon achter de klacht. Daarnaast wil ik u graag actief betrekken in de besluitvorming over het behandelplan waarin u centraal staat.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op donderdag sta ik ook ’s avonds voor u klaar.

Graag tot ziens in de praktijk!

Met vriendelijke groet,
Rowan