Voorlichtingen rug, nek & artrose


Onze voorlichtingen

Wij geven verschillende voorlichtingen om mensen bewust te maken van hun eigen klachten. Dit om de terugkerende klachten (recidiveren) tegen te gaan. We hebben op dit moment 3 verschillende voorlichtingen.

Rugvoorlichting:

RugtriathlonIn onze praktijk wordt elke kwartaal een rugvoorlichting gegeven. Deze voorlichting is voor mensen die last hebben van lage-rug
klachten en behoefte hebben aan meer informatie over zijn of haar klacht. Deze voorlichting bestaat uit een interactieve presentatie met alle mogelijkheden om vragen te stellen.  In deze voorlichting komt de anatomie, de bewustwording van de klachten en hoe rugklachten verholpen of voorkomen kunnen worden aan bod.  Wilt u zich opgeven voor de eerstvolgende presentatie?

Volgende voorlichting op:  

Bel of mail ons om u op te geven.

Nekvoorlichting:

ISchouder-nekn onze praktijk wordt elke 12 weken een nekvoorlichting gegeven. Deze voorlichting is voor mensen die last hebben van nek/ hoofdpijnklachten en behoefte hebben aan meer informatie over zijn of haar klacht. Deze voorlichting bestaat uit een interactieve presentatie met alle mogelijkheden om vragen te stellen.  In deze voorlichting komt de anatomie, de bewustwording van de klachten en hoe nekklachten verholpen of voorkomen kunnen worden aan bod.  Wilt u zich opgeven voor de eerstvolgende presentatie? Bericht ons even.

Volgende voorlichting:  

Bel of mail ons om u op te geven.

Artrosevoorlichting:

Knie Artrose

In onze praktijk wordt elke 12 weken een artrose-voorlichting gegeven. Deze voorlichting is voor mensen die klachten hebben als gevolg van artrose en behoefte hebben aan meer informatie over zijn of haar klacht. Deze voorlichting bestaat uit een interactieve presentatie met alle mogelijkheden om vragen te stellen.  Deze presentatie is een onderdeel van het beweegprogramma “bewegen en artrose” die in onze praktijk wordt gegeven. Wilt u zich opgeven voor de eerstvolgende presentatie?

Volgende voorlichting:  

Bel of mail ons om u op te geven.