Els 12.5 jaar in dienst

Maandag 28 februari was Els 12.5 jaar bij ons in dienst. Wij hebben dit heugelijke feit gevierd op donderdag 3 maart.

De collega’s van Staal Fysiotherapie & Training hebben Els op deze dag een verrassing bezorgd. Onder het mom van een belangrijke vergadering hebben we haar naar de praktijk gelokt. De kantine was versierd met slingers en ballonnen en er was een heerlijke lunch voorbereid. Collega Nathaly had een lekkere kerrie/prei soep gemaakt en de favoriete snack van Els mocht natuurlijk niet ontbreken: het broodje kroket! Els werd in het zonnetje gezet en cadeautjes waren er natuurlijk ook. Els is een puzzel fan, daarom hebben wij haar o.a. een persoonlijke puzzel met daarop een foto van het team gegeven. Ook heeft ze nog een mooi bos bloemen gekregen. Els was zeer onder de indruk van deze “Belangrijke Vergadering”.