NOARDBURGUM WANDELT!

Tytsjerksteradiel beweegt nodigt u uit voor…… NOARDBURGUM WANDELT: wandelen op recept.
Voor iedereen die zin heeft om te wandelen, bestaat er vanaf dinsdag 9 april de mogelijkheid om mee te toen aan NOARDBURGUM WANDELT!
Wandelen onder begeleiding, over een afstand die u zelf bepaalt. Iedere dinsdagochtend met elkaar de natuur in. Tijdens de wandeling bestaat de mogelijkheid om in gesprek te gaan met elkaar en met verschillende medewerkers van instanties (welzijn, zorg, kerk, fysiotherapie en diëtiste) die meelopen. Ook zij komen ‘uit de luie stoel’! Na de wandeling is er koffie en thee.

Regelmatig wandelen heeft veel positieve effecten, voor zowel lichaam als geest. Heerlijk in de frisse buitenlucht vitamine D opdoen. Vitamine D zorgt onder andere voor stevigere botten.
Daarnaast is wandelen goed voor je gemoedstoestand. Ook neemt de kans op hartklachten, een verhoogde bloeddruk, overgewicht en verhoogd cholesterol af.
Wandelen kan elke dag, kost niets en de kans op blessures is klein. Kortom, een echte aanrader!
Ontzettend eenvoudig, verbazingwekkend actief en wetenschappelijk bewezen, studie na studie: Elke dag een aantal minuten wandelen kan je gezondheid, lichaam en geest transformeren.

WANNEER:
10 keer op dinsdagmorgen vanaf 10.00 uur
De eerste wandeling is op 9 april, u kunt iedere week aansluiten!
WAAR
Vertrek vanaf Van Cronenburgweg 1 in Noardburgum
AANMELDEN
Diëtist en leefstijlcoach Anita Helfrich
06 – 42634616
anita@dietistbalanza.nl


NOARDBURGUM WANDELT wordt georganiseerd door:
De Friese Wouden, Staal Fysiotherapie en training, Balanza coaching, leefstijl en voedingsadvies.
Tytsjerksteradiel Beweegt en KEaRN Welzijn