Vacature !!

(Medische) Fitness Instructeur gezocht!

Wij van Staal Fysiotherapie en Training zijn op zoek naar een enthousiaste (Medische) Fitness Instructeur die onze klanten kan ondersteunen bij het verbeteren van hun lifestyle, revalidatie en algehele gezondheid. Als (Medische) Fitness Instructeur zal je ± 20 uur per week aan de slag gaan om onze klanten te begeleiden in de fitnessruimte en hen te adviseren over hun trainingen en/of revalidatie.

Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen van individuele trainingsprogramma’s en het bijhouden van de vooruitgang van de klanten.

Wij zoeken iemand met een afgeronde opleiding in de (medische) fitness of een vergelijkbare opleiding, en het liefst ervaring als (Medische) Fitness Instructeur. Je moet beschikken over goede communicatievaardigheden en in staat zijn om klanten te motiveren en te inspireren.

Als (Medische) Fitness Instructeur bij ons, zal je deel uitmaken van een professioneel en enthousiast team dat zich inzet voor de gezondheid en welzijn van onze klanten. Wij bieden een competitief salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@staalfysiotherapie.nl
of bel naar 0511-472316.

We kijken ernaar uit om van je te horen.