Nieuw in de praktijk: De MAPLe®

Nieuw in de praktijk: De MAPLe®

De MAPLe apparatuur is speciaal ontwikkeld voor bekkenfysiotherapie op maat. Door de bekkenbodem spieren inwendig te meten kan een nauwkeurige diagnose worden gesteld en krijgt een behandeling op maat wat uw klachten snel verhelpt of vermindert.

De MAPLe probe heeft 24 meetpunten en kan hierdoor de individuele spieren aan verschillende zijdes en dieptes in kaart brengen.

Naast het functieonderzoek kan de MAPLe bijdragen aan het behandelen van de klachten.

De behandeling met de probe kan gericht zijn om ondersteuning te geven bij het goed uitvoeren van de oefeningen (biofeedback) maar je kunt de MAPle ook gebruikten ter pijndemping of ter stimulering van de spieren (elektrostimulatie).

Meer informatie kunt u vinden op www.mijnbekkenbodem.nl of u kunt contact opnemen met de praktijk.

Gerlieke Dijkstra

Geregistreerd bekkenfysiotherapeut